year-gb9c3f670f_1920

Image by Tumisu from Pixabay

Når vi ser tilbake på bloggen i 2022 vil vi gjerne dele noen tall med deg. Over 30 artikler er publisert med over 15.000 visninger. Her er de 5 mest likte innleggene og hvilke innlegg som dere brukte mest tid på å lese. Kanskje har du gått glipp av noen av disse eller kanskje de var så interessante at det er verdt å lese de en gang til? 

1. Stikker du hodet i sanden og tror kunden har det bra?

Mange bedrifter har mest fokus på nysalg, mens de lar de eksisterende kundene ligge. I alle fall fram til de oppdager at churn øker for mye, eller de innser at det er uklart hvor godt porteføljen sitter. Her kommer 5 tips til god kundebehandling.

2. Gjør hverdagen i callsenteret mer effektiv

Det handler ikke om å leve men å leve riktig / Sokrates ord kan også kobles til hverdagens arbeidsoppgaver. Det er lett å se sammenhengen mellom Sokrates og Vilfredo Pareto som allerede i 1906 hevdet at 20 % av Italias befolkning eide 80% av verdiene. Dette misforholdet går ofte igjen i mange sammenhenger. Så er det kanskje slik at 20% av oppgavene skaper 80 % av resultatet? Da må vi lage oss metoder for å gjøre de 20% og ikke alt det andre? Her får du tips om hvordan du kan organisere hverdagen bedre.

3. Tidstyver i et callsenter

Det finnes knapt noe som stjeler oppmerksomheten mer enn dagens smarttelefoner, med utallige apper som plinger og blinker. Telefonen er vår tids nye barnevakt, og derfor er det derfor vanskelig å legge den vekk. I min barndom kan jeg knapt huske at jeg ringte hjem. Nå ringer barna, barnehagen, skolen og foreldre i ett sett. Derfor må vi ha telefonen liggende på vent hele tiden. Jeg tør vedde min egen smarttelefon på at de fleste av disse samtalene kunne ha ventet til en pause i callsenteret.

4. Slik kan målrettet bruk av salgsteknikker og kommunikasjon øke salget

Det finnes flere ulike teknikker man kan bruke for å selge inn det produktet eller tjenesten man ønsker å få solgt inn hos en potensiell kunde. Disse teknikkene skal gjøre det enklere for selgeren å formidle verdien av produktet eller tjenesten, samtidig som man blir forberedt til salgssamtalen. Her kan du lese mer om EFK-modellen og laste ned en mer detaljert faglig oppgave om temaet salg og salgsledelse.

5. Lønnsmodeller i et callsenter. Hvilken skal jeg velge?

Lønnsmodellene i callsentre varierer. Det er ikke gitt at en modell som passer for konkurrenten passer for deg. Det er mange hensyn å ta, og det dreier seg i grunnen om hvilke ansatte du har, hvilke du vil rekruttere, og hva som er din strategi for øvrig. Selv din oppdragsgiver kan ha sterke synspunkter på hvordan du lønner dine medarbeidere.

Landkreditt topper lista

Den suverent mest leste artikkelen i forhold til antall visninger og tid brukt på å lese er artikkelen om hvordan Landkreditt bruker e-postroboten og CRM-systemet til å tolke og fordele innkommende leads til riktig avdeling. Som en finansiell støttespiller for landbruket, er Landkreditt et selskap med dype røtter og solid posisjon i det tradisjonsrike landbrukssamvirket. Likevel har de fingeren på knappen og gjør nyskapende arbeid med Cube CRM. De har en kul robot og et oversiktlig dashboard som ingen andre har. Begge deler er utviklet med Cube CRM i midten.

Vi håper dere har hatt nytte av bloggen og at dere er klar for å ta fatt på 2023 med blanke ark! Vi kommer snart tilbake med et spennende innlegg og en guide til hvordan man bør forholde seg til ved håndtering av opptak av samtaler.