web_RUA7924 copy-1-1

Som en finansiell støttespiller for landbruket, er Landkreditt et selskap med dype røtter og solid posisjon i det tradisjonsrike landbrukssamvirket. Likevel har de fingeren på knappen og gjør nyskapende arbeid med Cube CRM. De har en kul robot og et oversiktlig dashboard som ingen andre har. Begge deler er utviklet med Cube i midten.

Tradisjonelt er det en høy terskel for finansselskaper å ta i bruk ny teknologi på nylig identifiserte utfordringer, men Landkreditt har grepet de nye mulighetene Cube gir med begge hender. De høster nå som de sår, med positivt fortegn.

Felles for alle selskaper som driver salg og markedsføring er at det kan være besværlig å utvikle leads som kommer inn. Markedsavdelingen genererer det de mener er godt kvalifiserte leads, mens salgsavdelingen sliter med å ta dem videre og skape verdier, kanskje fordi leadsene ikke er så gode som markedsavdelingen tror.

Stikker du fingeren i jorda, høres det kanskje kjent ut? Tenkte det.

En robot som leser e-post og leverer leads via Cube

Landkreditt tilbyr finansielle tjenester på tvers av tradisjonelle siloer som banktjenester, fondsforvaltning, forsikring og eiendomsmegling.

André Karama er leder for direktesalg i Landkreditt og forteller:

Andre Karama

– Vi jobber i et konsern som gjerne vil krysselge, og vi benytter en e-postrobot som et bindeledd mellom bankens CRM-system og Cube fra Headshed. Når en bankkunde vil snakke om forsikring, går dette automatisk inn i Cube og det bestemmes hvilken avdeling som skal håndtere forespørselen. E-postroboten er et verktøy for automatisk håndtering av eposter. Ved hjelp av kunstig intelligens (AI) tolker den innholdet og utfører oppgaver. Fleksibiliteten i CUBE gir oss mulighet til å etablere nye felter, som e-postroboten oppdaterer med informasjon. Det betyr at vi har meget god datakvalitet, som gir oss den innsikten vi ønsker, sier Karama.

Headshed er imponert over hvordan Landkreditt bruker Cube

Magnus Hoem Slørdal leder salgs- og markedsarbeidet i Headshed og har vært en imponert medspiller for Landkreditt:

web_RUA7251 copy-1

– Systemer fikser ingenting. Det er folka som fikser ting gjennom systemene. For å få til det må de ha en gjennomføringskraft som finnes hos Landkreditt. Det vitner om god ledelse, sier han.

Landkreditt har også være opptatt av å få oversikt over åkeren av informasjon som finnes i moderne datasystemer, og har utviklet et dashboard som gir dem god oversikt. Det pløyer gjennom informasjonsflommen og gir dem det de trenger å vite til enhver tid.

Det er bygd separat, men henter data fra Cube.

– Det er helt avgjørende for at vi kan styre butikken, for her ser vi hit rate, snittsalg, benchmarking og sammenligninger, forteller André Karama.

Det er et API fra Cube som gjør det mulig for Landkreditt å bygge opp egne tjenester.

Michael Rød Gundersrud, leder for utgående salg i Landkreditt, bekrefter:

MIchael Gundersrud

– Cube er lett å integrere med andre programmer, som SalesScreen og andre salgssystemer. Det ligger også et potensial der for fremtiden, som gjør hverdagen enklere for dem som skal bruke det, sier han. Cube har potensial for fremtiden og er lett å integrere med andre programmer, sier Michael Rød Gundersrud

Magnus Hoem Slørdal avslutter:

– Landkreditt hadde en visjonær innstilling og forsto at de måtte endre seg og være agile. Vi var en aktør som dro dem i den retningen. Prosessen vi har fulgt har vært ryddig og effektiv. Vi fikk vi levere en pilotversjon av Cube, og etter det har vi ikke sett oss tilbake.

Vil du vite mer om Cube? Book et møte med Magnus her