shutterstock_1831784542 (1)

Onboarding av nye kunder er viktig for oss i Headshed. Det er en del av det å gå fra å være en ikke-kunde til å bli en fornøyd kunde. Vi vet at det er nødvendig å levere verdi i en tidlig fase, så kundene våre raskt kan skape egne verdier gjennom Cube.

Målet vårt er at du etter onboarding-prosessen skal være selvbetjent i Cube. Samtidig skal du få rask og smidig hjelp når du trenger det.

Når du skal i gang med onboarding-prosessen blir du introdusert for en av våre customer success-medarbeidere/rådgivere. Hen følger og bistår deg gjennom de ulike fasene, også etter at du med suksess har tatt i bruk Cube i virksomheten.

 

Software is a great combination between artistry and engineering.

Bill Gates

 

Prat med oss om Cube som salgsstøtteverktøy

 

Fasene i en Cube-onboarding

Onboardingen har typisk tre faser:

  1. Startmøte
  2. Konfigurasjon av den første kampanjen
  3. Selvbetjent bruk av Cube

Bilde1234

Cube er et fleksibelt CRM som kan tilpasses ditt behov. For at vi sammen skal lykkes med å implementere Cube i salgshverdagen deres, er det nødvendig å samle inn noe data og informasjon om virksomheten din. Dette gjør vi gjerne på oppstartsmøtet, der vi i tillegg går gjennom målekriteriene/KPI-ene deres.

På denne måten legger vi grunnlaget for det tekniske oppsettet dere ønsker og sørger for at Cube blir tilpasset salgsprosessen deres.

Du skal bli trygg på Cube

Under onboarding-prosessen blir du godt kjent med Cube, slik at du føler deg trygg på funksjonaliteten. Det betyr at du får hands on-erfaring med Cube, ikke bare hvordan det fungerer, men hvordan du kan tilpasse det dom du vil. Det gjør at du lykkes i siste fase, som er utrullingen.

Vi i Headshed setter pris på at du som kunde investerer tid til å gjennomføre en god onboarding. Derfor har vi fri support i denne perioden og er tilgjengelig for deg når du har spørsmål underveis.

Vi kan ikke eksistere uten fornøyde kunder. Vi er sikre på at du blir fornøyd når du opplever verdien av Cube, samarbeidet med oss og den økte kvaliteten i din totalleveranse.

A user interface is like a joke. If you have to explain it, it's not that good.

Ukjent